Priručnici | Besplatni propisi | Državni praznici | Besplatni obrasci | Registar sl. glasila | 100 pitanja i odgovora | Savetovanja

O adresaru

Treba Vam advokat?

 

Pokrenuli smo informativni projekat Adresar advokata kako bismo omogućili građanima da pretraže bazu advokata i pronađu one koji imaju konkretna znanja i rade u onoj grani prava koja je građanima neposredno potrebna.

Treba Vam advokat ili advokatska kancelarija za oblast porodičnog prava, razvod, da ostvarite svoja prava pred Evropskim sudom pravde ili pred Evropskim sudom za ljudska prava; advokatska kancelarija ili advokat koji poznaje korporativno/privredno pravo, stečaj, pravo intelektualne svojine, advokat da zaštiti prava potrošača, koji poznaje poreske propise ili se specijalizuje za neku drugu oblast?

Na pravom ste mestu! Na našem portalu www.nadjiadvokata.com, naći ćete blizu 8.000 advokata Srbije, sa ažurnim informacijama, njihovo iskustvo iz oblasti, nivo obrazovanja, stručna ili naučna znanja i druge korisne informacije. Takođe, možete pogledati koji Vam je advokat teritorijalno najbliži, kako ne biste gubili svoje dragoceno vreme.

Svesni smo da je pravni zastupnik uloga koja je veoma zahtevna, te ćemo se truditi da svakodnevno razvijamo ovaj informativni portal kako bismo svakom posetiocu pomogli u potrazi za pravnim zastupnikom koji radi u njemu potrebnoj grani prava.

Ako je pored adrese i opisa naznačena opcija “verifikovan”, to označava da su podaci tačni, potvrđeni i uređeni od strane konkretog advokata ili advokatske kancelarije.

U polju za pretragu ukucajte ime advokata, advokatske kancelarije ili ortačkog društva i/ili izaberite mesto i dobićete listu advokata pod tim imenom i/ili na toj lokaciji.

Napomena: Ovaj adresar nema pravni karakter javne knjige, već je samo informativna baza podataka. Na portalu će se pratiti podaci o rođenju, adresi, školovanju, naučnom i stručnom osposobljavanju, opredelenju za određenu granu prava, poznavanju stranih jezika, društvenim i profesionalnim funkcijama advokata.

U skladu sa Kodeksom advokatske komore, advokati u ovaj adresar neće biti uneti kao izuzetni advokati, ili u okviru grupe izuzetnih advokata.